Tilskud til undervisning

Herunder finder du link til ansøgning om tilskud til børn og unges fritidsinteresser (op til 17 år)

Formålet med puljen er at hjælpe de familier, der er økonomisk vanskeligt stillede - og som ikke har midler til, at deres børn og unge kan deltage og være aktive i kultur- og fritidslivet. (med tilskud på 75%).

Hvordan søger man om støtte til børn og unges kultur- og fritidsaktiviteter:

Du søger ved at udfylde et ansøgningsskema hos Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice  (formular åbnes i nyt vindue)


Hvad kan der søges til:

Der kan søges om tilskud til kontingent, til musikskolen, leje af instrumenter, fodboldskoler, håndboldskoler mv. Der kan ikke søges til betaling af alm. kørsel til og fra træning, samt til større udstyr (her henvises til Udviklingspuljen).

Hvem kan søge:

Alle der har kontakt med børn og unge, kan søge puljen dvs. forældre, foreninger, sundhedsplejerske, pædagoger, SSP-konsulenter, undervisere mv.

Hvornår:

Der kan søges hele året.

Svar:

Der kan forventes svar på ansøgningen ca. 3 - 4 uger efter den er modtaget

Yderligere oplysninger:

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Ninna Bay på tlf. 56 20 37 31 eller på mail: nibay@faxekommune.dk


 

Foreningen til Støtte for Mødre og Børn

 

Foreningen til Støtte for Mødre og Børn er en landsdækkende humanitær forening, som tilbyder rådgivning og økonomisk støtte til fortrinsvis enlige forsørgere (enten en mor eller en far) og gravide, som ikke har mulighed for at få hjælp fra det offentlige system – eller hvor hjælpen er utilstrækkelig. Vurderingen er individuel og vil blive vurderet ud fra indkomst og behov. 

 

Ansøgning om tilskud til musikundervisning skal sendes digitalt via ansøgningsformularen på Foreningen til Støtte for Mødre og Børn's hjemmeside  HER.


Hvis man har brug for hjælp til at søge, kan man ringe til Foreningen til Støtte for Mødre og Børn alle hverdage mellem kl. 10-12 på tlf. 3538 5626.