Hvornår ved jeg mere om optagelse/venteliste?

Når du har gennemført tilmeldingen, vil du modtage en kvitteringsmail - Herefter kan du først forvente at høre fra os igen i midten af august med tid, sted og dato i ny sæson.

Nye elever kan tilmelde sig hele året, men hvis du vil være med fra sæsonstart skal du tilmelde dig i april/maj. Vi forsøger hurtigt at finde en ledig tid til dig, så du kan komme i gang med undervisning.

Musikskolen har venteliste på nogle fag.

Hvis elever udmelder sig i løbet af sæsonen, vil ventelisteeleverne få tilbudt den ledige tid i den rækkefølge, vi har modtaget tilmeldingerne.

Når der opstår ledige pladser, tilbydes de første elever på listen en plads via den e-mailadresse, I har oplyst. Hvis ikke den tilbudte plads er accepteret indenfor fristen, går vi videre på listen.

Vi modtager også meget gerne besked, hvis I ikke ønsker at gøre brug af pladsen.

Af de elever, der ønsker pladsen, vil den gå til eleven med den ældste ventelistedato indenfor den fastsatte svarfrist.