Corona-information

Musikskolen i en coronatid

Vi bestræber os på, at det skal være trygt for såvel brugere som personale at være i Faxe Musikskole.

 

HVORDAN FORHOLDER VI OS TIL CORONAVIRUS?

Musikskolen følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og Kulturministeriets anvisninger for musik- og kulturskoler. Det er vigtigt, at vi hjælper hinanden med at forebygge coronasmitte.
 

HJEMSENDTE ELLER SYGE ELEVER KAN IKKE KOMME TIL MUSIK

Det gælder, uanset om der er tale om coronasymptomer eller anden sygdom. Hvis man er hjemsendt fra skole eller for syg til at gå i skole, skal man heller ikke komme til musik, hvor der er risiko for, at man smitter lærere og andre elever. Ved hjemsendelse, så kontakt din lærer, og aftal online undervisning i stedet.

 

HVIS NOGEN I FAMILIEN ER TESTET POSITIV FOR CORONAVIRUS

Hvis nogen i hjemmet er testet positiv for coronavirus, skal børnene vente med at komme til Musikskolen, til situationen er afklaret.

 

VI HOLDER AFSTAND!

Der tilstræbes hele tiden at holde mindst en meters afstand til andre personer, såvel i undervisningen som i pauser og eventuel ventetid.

Ved sang-og korundervisning holder vi to meters afstand.

 

KÆRE FORÆLDRE!

Vi opfordrer jer til ikke at møde op til undervisningen, med mindre det er vigtigt af hensyn til nye og yngre elevers tryghed.

 

HYGIEJNE

Alle elever opfordres til at vaske hænder umiddelbart inden undervisningen. Alternativt har lærerne håndsprit, så hænderne kan afsprittes i undervisningslokalet, før undervisningen går i gang.

 

FÆLLES UDSTYR

Vi indskrænker brugen af fælles instrumenter og udstyr til det mest nødvendige.

Musikinstrumenter og andet udstyr afsprittes, før de skal bruges af den næste elev.

Kontaktflader- og punkter desinficeres med jævne mellemrum.

 

GOD FORNØJELSE!

Vi er sikre på, at reglerne hurtigt bliver en del af hverdagen, og at fornøjelsen ved undervisningen fortsat vil være i højsædet.