25. 02. 2021 - 10: 36
Tilmeldning til ny sæson er endnu ikke mulig.

VI er i fuld gang med opsætning af ny sæson, så vi har endnu ikke åbnet op for tilmeldning til ny sæson.

Vi vil prøve at være klar den 15. marts 2021, men vær gerne lidt tålmodig med os.

20. 01. 2021 - 11: 12
Virtuel nytårskoncert af Ensemble Storstrøm spiller Lumbyes champagnegaloppen

Virtuel nytårskoncert af Ensemble Storstrøm – som også har tænkt nyt, nu de ikke kan komme ud og spille fysisk – her er Lumbyes champagnegalop (fra vinkælderen på Frederiksdal på Lolland).

Du kan se og høre koncerten på Youtube her.

6. 01. 2021 - 11: 31
Drømmer du om et gymnasieliv med masser af musik? Om at studere på et musikkonservatorium, leve som professionel musiker eller bare om at blive rigtig god til at spille musik?

Drømmer du om et gymnasieliv med masser af musik? Så kig nærmere her: https://musikalskgrundkursus.sag.dk/
Tilmeldingsfrist 1.februar. Optagelsesprøver i uge 6 & 8

MGK på SAG er et intensivt 4-årigt musikalsk studieforløb kombineret med en gymnasial uddannelse. MGK undervisningen er fuldt integreret i gymnasieskemaet.

MGK på SAG er for gymnasiesøgende unge med et særligt musikalsk talent. For at blive optaget, skal man både bestå en musikalsk optagelsesprøve og være erklæret gymnasieegnet.

7. 12. 2020 - 13: 56
Nedlukning for fysisk fremmøde på musikskolen til og med den 5. april 2021.

* OPDATERING *

Kære elev og forældre.

Musikskolen følger stadig alle anvisninger fra Statsministeriet og Faxe Kommune.

Vi holder derfor stadig lukker for fysisk fremmøde på musikskolen mandag den 5. april 2021.

Onlineundervisning for soloelever efter nytår.
I foråret og enkelte gange i efteråret har vi haft stor succes med onlineundervisning.
Det fortsætter vi med for alle soloeleverne og de af jer som går på instrumentundervisning på hold.

19. 11. 2020 - 13: 56
Vi har nu fået en ledig plads til Guitar undervisning i Haslev om onsdagen

Vil du lære spille på guitar, så har du chancen nu. Du kan begynde, når du begynder i 4. klasse, og fortsætte med at blive undervist helt op til 24 år gammel.

Skynd dig at tilmelde dig her, mens der stadig er plads, og kontakt os gerne for at høre mere.

3. 11. 2020 - 14: 19
Vi har nu fået nogle ledige pladser til violin undervisning om torsdagen

Vil du lære spille på violin, så har du chancen nu. Du kan begynde, når du er 6 år gammel, og fortsætte med at blive undervist helt op til 24 år gammel.

Skynd dig at tilmelde dig her, mens der stadig er pladser, og kontakt os gerne, hvis der er en specifik tid, der passer lige til dig.

2. 11. 2020 - 15: 24
Vi har fået en ledig tid til klaverundervisning i Faxe om onsdagen

Vi har fået en ledig tid til klaver undervisning i Faxe kl. 15.25 - 15.45 hos Søren om onsdagen. Det foregår på vores afdeling på Rolloskolen.

Fra 3. klasse og op til 24 år. Du kan tilmelde dig her

26. 10. 2020 - 14: 33
Der kommer nye COVID-19 retningslinjer fra på torsdag den 29. oktober (særligt om brug af mundbind).

Yderligere informationer fremsendes til alle i morgen tirsdag.

14. 10. 2020 - 18: 29
Koncert med I Think You're Awesome

Tirsdag, 27 oktober, 2020 - 19:30

Musikskoleelever springer igen ud som eventskabere. Koncert arrangeret af unge fra Faxe Musikskole med bandet "I Think You’re Awesome".
(se mere om bandet på deres facebook profil)

Sted: ’Kultunariet’, Søndergade 12, 4690 Haslev.

Tid: Tirsdag d. 27/10, dørene åbner kl. 19.30, koncertstart kl. 20:00.

Pris: Betal hvad du finder passende! Billet er nødvendigt.

5. 10. 2020 - 15: 50
Sæt kryds i kalenderen den 3. november - for der er Musik Café og bestyrelsesvalg

Tirsdag den 3.11.2020 kl. 19 afholdes valg til Faxe Musikskoles bestyrelse.

Det foregår på Faxe Musikskoles afdeling i Øst, Gl. Strandvej 12, Faxe (Rollo)

På valg er forældre- og elevrepræsentanter.

Valget afholdes som en del af en elevkoncert / musik café.

Man er valgberettiget ved enten at møde op til valget eller have afleveret en fuldmagt til musikskolens ledelse samme dag kl. 12 inden valget.