12. 04. 2021 - 12: 49
Som eksisterende musikskole elev kan du allerede nu gentilmelde dig

Vi har nu åbnet for gentilmelding for musikundervisning til næste sæson 21/22, hvor du som eksisterende musikskole elev allerede nu kan komme ind og fortsætte på det fag/hold, som du i forvejen går på.

Du kan selvfølgelig tilmelde efter den 1. juni 2021, men så er det ikke sikkert, at du kan få plads på det fag, du ønsker dig.

Så skynd dig at gøre det nu.

18. 03. 2021 - 12: 00
GRATIS ONLINE BABYRYTMIK HOLD for babyer i alderen 0-12 måneder. Starter 7. april og varer i 8 uger - HVER ONSDAG FORMIDDAG.

GRATIS ONLINE BABYRYTMIK HOLD for babyer i alderen 0-12 måneder. Starter 7. april 2021 og varer i 8 uger - HVER ONSDAG FORMIDDAG.

Holdet er for babyer i alderen 0-12 måneder og deres forældre.

Se mere og tilmeld dig her.

11. 03. 2021 - 15: 36
Kodas Kulturs vækstlagspulje har åbent for ansøgninger. Puljen har til formål at støtte sangskrivere og komponister tidligt i karrieren. Du kan søge, hvis du er under 35 år og samtidig har været medlem af Koda i mindre end fem år eller endnu ikke er medlem.

Koda Kulturs Vækstlagspulje støtter sangskrivere og komponister tidligt i karrieren for at sikre den fortsatte udvikling af musiklivet i Danmark. Puljen har et særligt fokus på at udvikle potentiale og på at støtte projekter, der endnu ikke er klar til at søge støtte fra en af de fagligt specifikke puljer under de kulturelle midler.

20. 01. 2021 - 11: 12
Virtuel nytårskoncert af Ensemble Storstrøm spiller Lumbyes champagnegaloppen

Virtuel nytårskoncert af Ensemble Storstrøm – som også har tænkt nyt, nu de ikke kan komme ud og spille fysisk – her er Lumbyes champagnegalop (fra vinkælderen på Frederiksdal på Lolland).

Du kan se og høre koncerten på Youtube her.

6. 01. 2021 - 11: 31
Drømmer du om et gymnasieliv med masser af musik? Om at studere på et musikkonservatorium, leve som professionel musiker eller bare om at blive rigtig god til at spille musik?

Drømmer du om et gymnasieliv med masser af musik? Så kig nærmere her: https://musikalskgrundkursus.sag.dk/
Tilmeldingsfrist 1.februar. Optagelsesprøver i uge 6 & 8

MGK på SAG er et intensivt 4-årigt musikalsk studieforløb kombineret med en gymnasial uddannelse. MGK undervisningen er fuldt integreret i gymnasieskemaet.

MGK på SAG er for gymnasiesøgende unge med et særligt musikalsk talent. For at blive optaget, skal man både bestå en musikalsk optagelsesprøve og være erklæret gymnasieegnet.

7. 12. 2020 - 13: 56
Nedlukning for fysisk fremmøde på musikskolen til og med den 5. april 2021.

* OPDATERING *

Kære elev og forældre.

Musikskolen følger stadig alle anvisninger fra Statsministeriet og Faxe Kommune.

Vi holder derfor stadig lukker for fysisk fremmøde på musikskolen mandag den 5. april 2021.

Onlineundervisning for soloelever efter nytår.
I foråret og enkelte gange i efteråret har vi haft stor succes med onlineundervisning.
Det fortsætter vi med for alle soloeleverne og de af jer som går på instrumentundervisning på hold.

19. 11. 2020 - 13: 56
Vi har nu fået en ledig plads til Guitar undervisning i Haslev om onsdagen

Vil du lære spille på guitar, så har du chancen nu. Du kan begynde, når du begynder i 4. klasse, og fortsætte med at blive undervist helt op til 24 år gammel.

Skynd dig at tilmelde dig her, mens der stadig er plads, og kontakt os gerne for at høre mere.

3. 11. 2020 - 14: 19
Vi har nu fået nogle ledige pladser til violin undervisning om torsdagen

Vil du lære spille på violin, så har du chancen nu. Du kan begynde, når du er 6 år gammel, og fortsætte med at blive undervist helt op til 24 år gammel.

Skynd dig at tilmelde dig her, mens der stadig er pladser, og kontakt os gerne, hvis der er en specifik tid, der passer lige til dig.

2. 11. 2020 - 15: 24
Vi har fået en ledig tid til klaverundervisning i Faxe om onsdagen

Vi har fået en ledig tid til klaver undervisning i Faxe kl. 15.25 - 15.45 hos Søren om onsdagen. Det foregår på vores afdeling på Rolloskolen.

Fra 3. klasse og op til 24 år. Du kan tilmelde dig her

26. 10. 2020 - 14: 33
Der kommer nye COVID-19 retningslinjer fra på torsdag den 29. oktober (særligt om brug af mundbind).

Yderligere informationer fremsendes til alle i morgen tirsdag.