19. 12. 2022 - 16: 00

Vi har sidste undervisningsdag onsdag den 21. december 2022, og vi er tilbage igen mandag den 2. januar 2023.

Indtil da ønsker Faxe Musikskole alle en glædelig jul og et godt nytår.

13. 12. 2022 - 13: 04
2 hold starter op i Haslev i januar 2023 - Rytmik for børn i 0.-1. klasse OG Musikbutik for børn i 2.-3. klasse

Så er Rytmik og Musikbutik tilbage i Haslev!

Vi starter begge hold op onsdag den 4. januar 2023 i Haslev med Frederik bag roret, som vil tage børnene med ud på en musikalsk rejse, hvor de får mulighed for at prøve de forskellige instrumenter kombineret med masser af sange- og danselege.

Begge hold er for alle, som gerne vil give sit barn en musikalsk start på livet og få flere sange på repertoiret.

8. 11. 2022 - 14: 08
Giv dit barn den bedste start på livet. Styrk de motoriske evner og knyt et tættere bånd i trygge omgivelser.

Er du vild med sang og bevægelse? Eller er du på udkig efter sjove aktiviteter at lave sammen med din baby?
Tag din lille ny på armen eller i bæreselen, og kom til 8 sjove og lærerige omgange bevægelse og sang, sammen med andre forældre, der forstår, hvis der lige skal gives mad, skiftes ble eller puttes en soveklar baby undervejs.

Det hele kommer til at foregår på Faxe Musikskole - afdeling Øst (Rolloskolen) med start den 10. januar 2023.

13. 10. 2022 - 16: 41

Det er lykkedes vores trommelærer Kristoffer at få et dansk verdensnavn til Faxe Musikskole, nemlig Marilyn Mazur og hendes band.

Marilyn er en imponerende musiker, både som komponist, trommeslager og meget andet. Hun har spillet med et væld af prominente musikere som fx. Jan Garbarek, Wayne Shorter og ikke mindst: Miles Davis som hun turnerede verden rundt sammen med tilbage i 80'erne.

Koncerten er gratis for elever i musikskolen, men vær opmærksom på at billetter skal bookes på forhånd.

13. 10. 2022 - 16: 23

Onsdag dag den 9.11.2022 kl. 19.00 skal der afholdes valg til Faxe Musikskoles bestyrelse og der er musik café.

Aftenens koncert byder på et varieret program - Lige fra klassiske strengeinstrumenter, seje solister, rytmiske grupper og rock-bands. I kan godt glæde jer.

På valg er forældre- og elevrepræsentanter. Valget adfholdes som en del af elevkoncerten / musik caféen.

Man er valgberettiget ved enten at møde op til valget eller have afleveret en fuldmagt til musikskolens ledelse samme dag kl. 12 inden valget.

*Der er åben for publikum*

12. 10. 2022 - 17: 09
Kunne du tænke dig at producere musik og måske oven i købet din egen ?

Faxe Musikskole laver 2 kurser i E-musik, hvor musikproducer Olle gennemgår de grundlæggende elementer i musikproduktion med udgangspunkt komposition og sangskrivning.

Målet med dette kursus er at du får erfaring og viden til selv at kunne fortsætte din egen udvikling, skabe og producere musik.

Medbring egen computer eller ipad og høretelefoner

Om OLLE:

26. 09. 2022 - 16: 06
Kom til de forskellige workshops i uge 41 - al undervisning er erstattet af workshops for alle.

Lige om lidt har vi Fællesuge 41, hvor der vil være 8 forskellige workshops, som musikskole-eleverne kan deltage i.

Vi har workshops i både Faxe (afdeling Rolloskolen) og i Haslev. Snak med din musiklærer, om hvilke workshops der passer til dig.

Fællesugen er ment som et anderledes undervisningstilbud end den normale en til en/hold undervisning, OG den er for alle  elever fra 0. klasse til hele vejen op!

Kort sagt: Sammenspil på tværs af alder og niveau.

5. 09. 2022 - 14: 21
Faxe Musikskole kommer også til Haslev

Musikskolen holder åbent hus på kulturnatten i Haslev kl. 15.30-20.30

Vi skaber plads til børns nysgerrighed og fantasi, og huset kommer til at summe af musik.

Du kan prøve et instrument, komme på skattejagt, jamme med i bandet og meget, meget mere.

Der vil være Popcorn og præmier til børnene, kaffe til de voksne og mulighed for en snak omkring, hvad musikskolen kan tilbyde.

Kl. 15.30-16.30 Skattejagt på Musikskolen

Kl. 16.40-17.00 Fællessang for børn og vokse med vores Ramasjang Kor

5. 09. 2022 - 14: 12
Faxe Musikskole kommer også til Faxe By

Faxe Musikskole vil også være repræsenteret til Kulturnat i Faxe fredag den 23. september 2022.

Vi stiller op med en bod på plænen foran Faxe Bibliotek, hvor du kan komme og få svar på eventuelle spørgsmål, eller hvis du bare vil vide mere om Faxe Musikskole og de tilbud, vi har til børn og unge i Faxe Kommune.

'Odd Days' og 'Almost Big Band' fra Faxe Musikskole spiller på Vinkældertorvet 16.30-18.00 - kom og dans med til den dejlige musik.

5. 09. 2022 - 13: 17
Faxe Musikskole kommer også til Karise

Faxe Musikskole vil også være repræsenteret til Kulturnat i Karise fredag den 9. september 2022.

Vi stiller op med en bod, hvor du kan komme og få svar på eventuelle spørgsmål, eller hvis du bare vil vide mere om Faxe Musikskole og de tilbud, vi har til børn og unge i Faxe Kommune.

Musikskolen vil være ved Leopold/Karise efterskole fra kl. 16.00-20.00.