Tilmelding sæson 20/21 (tilmeldingsfrist 1. juni)

Du kan tilmelde dig herunder. I første omgang kommer du på venteliste, men vi kontakter dig, så snart vi har en ledig plads.

ELEV-login

Nuværende elev eller elev på venteliste (åbner i nyt vindue)​

Kan du ikke huske dit brugernavn? Se mail fra musikskolen, eller kontakt kontoret (musikskolen@faxekommune.dk)

Tilmelding efter den 15. maj er stadig mulig, men så kan vi ikke garantere en plads.

TILMELDING NY ELEV

Er du NY elev, tilmelder du dig her (åbner i nyt vindue)

Hvis du har problemer med tilmelding eller spørgsmål, så kontakt musikskolens kontor på mail (musikskolen@faxekommune.dk eller telefon 56203820).

Vi anbefaler at bruge browseren "Google Chrome"

Sæson 20/21

Undervisningsåret går fra uge 34 2020 til uge 24 2021.

Der kan søges om tilskud på 75% til kontingent, til musikskolen, leje af instrumenter mv. Der kan ikke søges til betaling af alm. kørsel til og fra træning, samt til større udstyr (her henvises til Udviklingspuljen). Læs mere om det her.

Du søger ved at udfylde et ansøgningsskema hos Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice​

klavertangenter