25. 05. 2020 - 13: 25
Man kan nu melde sig til Solo sang allerede fra 4. klasse

NYHED: Solosang fra 4. klasse

Vi har ændret vores krav for aldersgruppen, så yngre elever nu også kan være med til at styre og styrke deres stemmer med de rigtige redskaber.

Undervisningen er både for øvede sangere og nybegyndere; kort sagt, alle der bare elsker at synge og har mod på at gå i dybden med stemmens mange udviklingsmuligheder.

5. 04. 2020 - 14: 32
Vi har nu åbnet op for tilmelding og gentilmelding som elev til Faxe Musikskole sæson 20/21,

Du har nu mulighed for at tilmelde dig som elev på Faxe Musikskole sæson 20/21.

Tilmelding efter den 15. maj er stadig mulig, men så kan vi ikke garantere en plads.

Tilskud til undervisning

Herunder finder du link til ansøgning om tilskud til børn og unges fritidsinteresser (op til 18 år)
Formålet med puljen er at hjælpe de familier, der er økonomisk vanskeligt stillede - og som ikke har midler til, at deres børn og unge, kan deltage og være aktive i kultur- og fritidslivet.

18. 03. 2020 - 20: 48
Info om almindelig instrument-, sangundervisning og holdundervisning

I forbindelse med den almindelige instrument og sangundervisning, bliver alle elever/forældre kontaktet af deres lærer i denne uge (12) med henblik på at opretholde undervisningen via forskellige platforme, alt efter hvad I bliver enige om.

Al holdundervisning er indtil videre udsat.

SAXOFONER
12. 03. 2020 - 10: 33
Af hensyn til vores alle sammens sundhed og sikkerhed, aflyses al undervisning foreløbigt de næste 14 dage.

Kære elever og forældre.

Musikskolen følger alle anvisninger fra Statsministeriet og Faxe Kommune. Vi lukker derfor musikskolen fra og med i dag (12.03.2020) - det gælder ALLE aktiviteter og dermed desværre også FM Festival. I hører fra os igen, når vi ved mere om opstart.

Dette er af hensyn til vores alle sammens sundhed og sikkerhed, og ifølge besked fra Faxe Kommunes ledelse.

Følg med her på hjemmesiden og FB, samt jeres mail.

11. 03. 2020 - 10: 35
En opfordring til alle elever og lærere på Faxe Musikskole

Faxe Musikskole vil gerne opfordre alle elever og lærere til at vaske deres hænder grundigt eller bruge vores håndsprit, inden undervisningen begynder.

En god håndhygiejne er en af de vigtigste metoder til at afbryde smitteveje.

5. 03. 2020 - 10: 47
Nyt fra Sundhedsstyrelsen om Coronavirus (Vi har håndsprit tilgængeligt ved toiletterne)

VIGTIG besked om Coronavirus fra Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen har tirsdag aften den 3. marts stillet krav om, at alle ansatte i sundheds- og ældresektoren, som har rejst i områder, hvor Coronavirus er særligt udbredt (risikoområder) og er kommet hjem efter 18. februar 2020 skal blive hjemme i 14 dage efter hjemkomst.

trommeintermezzo
15. 01. 2020 - 10: 05
Workshops for alle instrument-, sang- og sammenspils elever i uge 9.

Alle workshops starter kl. 15.45 og slutter kl. 19.00

Vælg mindst én workshop du deltager i - du må meget gerne vælge flere.
(Disse 4 dage er al instrumental undervisning erstattet af workshops.)
Du behøver ikke at tilmelde dig, men aftal med din lærer, hvilke workshops der kan være gode for dig.

Rytmik, Sammenspil og kor aflyses i musikugen.

Husk lidt at spise og drikke.

Mere information følger.

Lena Schnack Mertz
8. 01. 2020 - 21: 33
Efter snart 24 år som leder af Faxe Musikskole, incl. tidligere Musikskolen i Haslev, har Lena valgt at skifte spor.

Indbydelse til afskedsreception for musikskoleleder​

Lena har spillet en central rolle i udviklingen af Faxe Musikskole og musiklivet
i Faxe Kommune.

Du inviteres hermed til at være med til at sige Lena tak for hendes store indsats for musikken i Faxe Kommune.

Det foregår:

Fredag den 24.1.2020 kl. 13-15 på Faxe Musikskole, Præstevænget 23 i Haslev.

instrumenter
8. 11. 2019 - 12: 08
Har du lyst til at spille eller synge, og blive en del af Faxe Musikskole?

Vi har ledige tider på:
- Guitar (tirsdage i Faxe og Haslev)
- Trommer (mandag i Haslev, tirsdag i Faxe)
- Solosang (torsdag i Haslev)

Tilmelding efter ”Først til mølle princippet” på musikskolens hjemmeside:

Sombreros
22. 10. 2019 - 10: 00
Vil du have indflydelse på musikskolen? Så mød op denne aften. Der er valg til musikskolens bestyrelse.

MUSIK-CAFÉ og valg til musikskolens bestyrelse.

Mandag den 11.11.2019 kl. 19 afholdes valg til Faxe Musikskoles bestyrelse.

Det foregår på Faxe Musikskoles afdeling i Haslev, Præstevænget 23.

På valg er forældre- og elevrepræsentanter.

Man er valgberettiget ved enten at møde op til valget eller have afleveret en fuldmagt til musikskolens ledelse samme dag kl. 12 inden valget.

Valget afholdes som en del af en elevkoncert / musik café.

Der er gratis adgang.
Vel mødt.