Synthesizer-symposium med Thorbjørn Nyander Poulsen 1. marts

Skabende Musik og Faxe Musikskole præsenterer: Synthesizer-symposium med troldmanden Thorbjørn Nyander Poulsen

Onsdag den 1. marts kl. 18.30-20.30
i Salen på Faxe Musikskole, Præstevænget 23, 4690 Haslev.

Du indbydes hermed til en spændende aften i selskab med Skabende Musik-holdet, musikskolelærere, og en masse andre musikskoleelever.

Lige meget hvilket instrument du normalt spiller på eller synger, vil du denne aften blive inspireret til nye måder at udforske musikkens forunderlige verden på. Vi skal bl.a. høre om grundlæggende synthesizer-principper, og se spændende instrumenter som Korg MS-20 Mini, Korg Minilogue og Talk Box i aktion!

Der bliver også tid til at få en god snak med nogle af de musikskoleelever, som du måske ikke ser til daglig.

Alderskrav: fra 6. klasse

PS. Gratis for musikskoleelever – ingen tilmelding

Bonus info: Thorbjørn Nyander Poulsen har været med til at producere Sys Bjerre's nyeste plade...

Kærlig hilsen