Spillestedskoncert Mike Andersen

Er du til blues og soul, så læs videre herunder...

 

TORSDAG DEN 25. JANUAR 2018 KL. 19.00 kommer Mike Andersen med sit band til Spillestedet i Haslev.

 

Koncertadresse:
Kultunariet, Søndergade 12 A, 4690 Haslev

Billetsalg: https://www.place2book.com/da/9723/list/EM2774 (åbner i nyt vindue)

Det er også muligt at købe billetter på Faxe Kommunes Biblioteker eller ved døren, hvis der er flere billetter.

Pris: 150 kr. + gebyr per billet | Børn/unge til og med 18 år: 75 kr. + gebyr |
Faxe Musikskoleelever: 75 kr. + gebyr

Dørene åbnes kl. 18.45.
 

STORT NAVN GÆSTER SPILLESTEDET TIL JANUAR

Et af Danmarks helt store navne både nationalt og internationalt er MIKE ANDERSEN BAND.

Torsdag d. 25. januar 2018 har vi på Spillestedet den store fornøjelse at byde velkommen til MIKE ANDERSEN BAND. Denne aften vil Kultunariet blive fyldt helt op med den mest groovy soul/blues/rock, en stil, som Mike Andersen på allerbedste vis har været eksponent for siden han startede sin karriere.

Mike Andersens seneste album, ”Devil is Back”, fra 2016 – er det 7. album fra hans hånd. En del af albummets sange er skrevet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere og det har bl.a. ført til en duet med den verdensberømte soulsangerinde Joss Stone. Albummet er endvidere indspillet i København med Mads Michelsen som producer. Mike valgte for første gang at åbne op for at co-write med andre på ”Devil is Back”. Således har Mike gennem ophold i sangskrivningens mekka Nashville, bl.a. arbejdet sammen med Gary Nicholson og Tom Kimmel, der begge har sat deres aftryk på musikhistorien med sange bl.a. indspillet af Fleetwood Mac, Jonny Cash og Joe Cocker.

Et samarbejde med en anden internationale topsangskrivere, Heather Bond, har resulteret i en duet, ”This Time”, som selveste Joss Stone synger sammen med Mike. Om samarbejdet med Joss Stone udtaler Mike: ”Første gang jeg så hende optræde på TV, var hun 16 år gammel og hun slog benene fuldstændigt væk under mig. Jeg har fulgt hende lige siden som fan, så det at hun synger en duet med mig på mit nye album, er en kæmpe ære for mig. Joss Stones debutplade var rendyrket soul og udkom da jeg var i midten af tyverne og nørdede med soul og blues, og det at hun blev et verdensnavn, som ung pige der spillede soulmusik, gav mig en tro på, at det jeg lavede ikke blot var gammelmandsmusik. Siden kom Amy Winehouse til og flere ældre koryfæer fik comebacks og viste, at soulmusikken også har en gennemslagskraft og et stort publikum i dag”.

Joss Stone er dog ikke med på tournéen i DK og Europa, men Mike Andersen kan også godt selv klare at løfte musikken op på øverste hylde!
Et kendetegn for Mikes mange udgivelser er, at der på hver enkelt udgivelse er blevet lagt en ny sten til stien, hvor nye hjørner af soul, blues, roots og rock er blevet betrådt. På samme vis er det 7. album, som på imponerende vis er blevet til inden Mike har rundet de 40 år, også et helt egent lydende album og en helt anden proces har ligget til grund for albummet, end på de forudgående seks albums. Er det så en helt ny Mike Andersen, du vil lære at kende på ”Devil is Back”? Nej, heldigvis ikke! Men nye facetter viser sig. Det nye album præsenterer en sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, en mere rå og udfarende vokal, og de fængende melodier, som giver Mike hans egen plads i et ellers traditionsbundent felt. Sangene har alle et umiskendeligt islæt af den sanger og sangskriver og musiker, som gennem sine mere end 1200 koncerter og mange udgivelser har arbejdet sig hen til den, han er i dag. Men Mike har turdet lukke andre ind i det mest intime rum overhovedet, i det rum hvor sindet smeder sangene, og det er der kommet nogle ganske fantastiske sange ud af. Ikke mindst med Mads Michelsen som producer og med Joss Stone i duetten, er sangene indspillet med en nerve og et nærvær og et liv, som var det et debutalbum, hvor alt er på ét bræt.

DER VENTER EN KONGEAFTEN PÅ SPILLESTEDET! KØB DIN BILLET FØR DIN NABO, ELLER GIV HAM EN I JULEGAVE!

Live line-up:
Mike Andersen, vocal, guitar – Johannes Nørrelykke, guitar, vocal - Kristian Kold, bas, vocal - Kristian Fogh, keys, vocal -Jens Kristian Dam, trommer, vocal

Læs mere om Mike Andersen her:
http://mikeandersen.com/

Yderligere information:
Faxe Musikskole
Mail: musikskolen@faxekommune.dk | Tlf: 56203820