Spillestedskoncert Jessica Lynne

Jessica bor i USA, hvor hun er en succesfuld countrysolist. Mød hende på Spillestedet tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00

Jessica trådte sine barnesko i Haslev, hvor hun startede sin musikalske levevej som elev på Faxe Musikskole. Nu er hun tilbage for en enkelt aften, hvor hun giver os en smagsprøve på det, hun har gjort til sin karriere i USA.

Koncerten foregår på Spillestedet tirsdag den 18. september 2018 kl. 19
Faxe Musikskole, Præstevænget 23 i Haslev
og billetter kan købes på forhånd på www.faxebibliotek.dk

Danske sanger og sangskriver Jessica Lynne flyttede i 2010 til USA for at følge sin drøm om at blive professionel countrysanger. Hun er opvokset i Haslev, hvor hun startede sit musikalske liv på musikskolen i Haslev. Da hun drog til USA følte hun sig meget langt fra sit mål, men nu, 8 år senere, er hun et af de mest kendte countrynavne i det nordvestlige USA.

Nu er hun tilbage i Danmark på en 14-dages turné, hvor højdepunktet bliver at optræde i hjembyen, Haslev. ”Det bliver så spændende at spille i Haslev, jeg har aldrig spillet i min hjemby før. Jeg ved, at mange af mine gamle skolekammerater og venner stadig bor i Haslev. Mange af dem har støttet mig fra sidelinjen hele vejen, så jeg glæder mig så meget til at spille alle mine nye sange for dem og se dem allesammen igen” siger Jessica Lynne. Hun optræder med violinist Kat Bula og Raymond Hayden på Keyboards.

Det har været nogle vilde år for Jessica Lynne, men med sit seneste album fra 2016, Catch me if you can, føler hun ikke, at hun er færdig endnu. "Jeg føler, jeg kun har rørt overfladen", siger Lynne, som begynder at se afkastet at sit hårde arbejde. "Jeg har fået nogle gode kontakter og skriver bedre og bedre sange. Jeg tror jeg kan komme rigtigt langt hvis jeg bare fortsætter”. Jessica planlægger at udgive en Jule EP i år, og har en omfattende tour planlagt og mange flere ture til Nashville i forbindelse med sit næste album, der udkommer i 2019. ”Som man siger på engelsk ’the sky is the limit’, og det tror jeg virkelig på!", slutter Jessica Lynne.