Spillestedskoncert med Rikke Mølgaard & Kansas City Stompers den 8. marts (billetter)

Kansas City Stompers er Danmarks ældste, professionelle jazzband med mere end 60 år i det danske jazzliv og mere end 40 lp/cd indspilninger bag sig - og de besøger snart Haslev.

Onsdag den 8. marts kl. 19.00 på Kultunariet, Søndergade 12 A, Haslev

BILLETSALG

Billetter á 100 kr. + gebyr kan købes her

(børn/unge under 18 år og musikskoleelever = 50 kr. + gebyr)

Kansas City Stompers sammensættes af superprofessionelle, danske musikere og solister og er et traditionelt jazz- og New Orleans band, men spiller også gerne dixieland, swing, mainstream og big band. Ved koncerten 8. marts bliver det en skøn blanding, dog kommer Kansas City ikke med big-band denne aften.

Navnet Kansas City Stompers har først og fremmest skullet borge for musikalsk kvalitet - mens den årelange popularitet også skyldes at bandet aldrig har rynket på næsen af, hvad der nu var populært hos publikum. "Underholdning med stil", er det prædikat nogen har givet Kansas City Stompers.

Gennem årene har Kansas City Stompers været arbejdsplads for en lang række af de bedste musikere i Danmark - og da det tidligere gik meget vildt for sig,  spillede Kansas City Stompers op mod 350 koncerter om året. Dette lod sig da også kun gøre - fordi bandleader Niels Abildgaard, gerne havde flere ensembler af samme navn på landevejen samtidigt. Det er nemlig ikke navnet på den enkelte musiker der gør Kansas City Stompers - men det musikerne spiller…. Sammen!

I besætningen har man kunnet finde gode kræfter som Alex Riel, Bo Stief, Peder Kragerup, Niels Stuart og Svend-Erik Nørregård - mens vokalen bl.a. er blevet varetaget af Sanne Salomonsen, Gitte Hænning, Birgit Lystager, Daimi, Otto Brandenburg og Lill Babs. Derudover har Monica Z også været gæst.

I dag hedder sangerinden Rikke Mølgaard - der som hendes forgængere boltrer sig ubesværet i mange stilarter.

Hun har en medrivende, mørk og soulfuld klang, som man skal lede længe efter. Rikke Mølgaard startede sin professionelle karriere i 1995, hvor Stig Rossen ”opdagede” hende på Horsens Ny Teater. Siden har hun optrådt i utallige sammenhænge, bl.a. Finn Nørbygårds show, Chris de Burgh, DR’s underholdningsorkester, Tivoli Big Band med meget mere. Rikke Mølgaard udgav sin første solo CD i 2005

Bag hende en flok garvede professionelle musikere - og tilsammen vil de gøre hvad de kan for at leve op til de stolte traditioner for varemærket Kansas City Stompers.
Line up til denne aften er:
Palle Juul Hansen (klaver), Gert Rostock (bas), Kurt Riedel (trommer), Niels ”Flipper” Stuart (saxofon), og ikke mindst kapelmester og ophavsmand Niels Abild (klarinet).

Der er lagt op til en dejlig aften på ”Spillestedet”, hvor der både kan lyttes og danses!

Praktisk information:
Hvornår: onsdag den 8. marts kl. 19.00
Hvor: Kultunariet, Søndergade 12 A, Haslev
Billetter: billetter á 100 kr. + gebyr kan købes her

(børn/unge under 18 år og musikskoleelever = 50 kr. + gebyr)
Evt. rest billetter kan købes ved indgangen.

Opvarmning: Faxe Musikskole