Julekoncert i Freerslev Kirke 5.12.2016 kl.19

Velkommen til Faxe Musikskoles julekoncert i Freerslev Kirke

Mandag den 5. december kl.19 danner Freerslev Kirke rammen om den første af Musikskolens to traditionsrige julekoncerter. Ved koncerten i Freerslev er det især den akustiske musik der fylder rummet med melodi, sang og klang. Det er altid stemningsfuldt at befinde sig i kirkerummet, når der strømmer juletoner og andre toner ud under hvælvingerne en december aften.

I år kan man bl.a. høre Faxe Slagværk, der som navnet antyder, har en del slagtøjsspillere med. Udover de mange forskellige trommer, spiller de unge musikere også marimba og xylofon, og til sammen bliver det rigtig flot musik, som giver et godt indblik i, hvad denne instrumentgruppe kan præstere. Violinelever spiller til og yder også selvstændige indslag, guitarister høres i sammenhæng og solo og klavertoner vil også strømme ud i æteren.

Og hvad er en julekoncert uden sang? Derfor viser sangeleverne ligeledes deres kunnen og minsandten om ikke publikum også kan vise deres ved at synge med på den afsluttende sang.

Alt i alt en flot koncert i vente, med dygtige og velforberedte musikskoleelever og deres lærere. Og skulle man ikke være kommet i julestemning før koncerten, er man det helt sikkert efter.

Velkommen!

Hvor: Freerslev Kirke, Freerslev Annex 1, 4690 Haslev

Hvornår: 5. december 2016 kl. 19 - ca. 20.  Der er adgang fra kl. 18.40 pga. prøver i kirken

Koncerten er gratis, og alle er velkommen.

Freerslev Kirke ligger smukt på en bakketop mellem Haslev og motorvej E47