0 år-3. klasse på hold

Førskolehold

TILMELDING

0-9 mdr. Baby Musik (8 ugers forløb)

en formiddag i Haslev (Holdet oprettes ved minimum 8 elever)

Underviser:
Pris: 488 kr. + Indmeldelsesgebyr 50 kr. (8 uger)

Fagbeskrivelse:
På babyholdene synger og danser vi, leger borte-tit med tørklæder, puster sæbebobler, leger ride ranke, vugger babyerne i lagen og meget mere. Babyerne bruger alle deres sanser i en babyrytmiktime, så de fleste er klar til en lur bagefter.

Hvad vi laver på babyrytmikholdene, kan også bruges derhjemme. Det kan være en puttesang, en vild sang, eller en trøstesang, hvis man er lidt ked af det.

Man behøver ikke være nervøs for at sangene er for svære at synge.
Vi synger sangene mange gange, så både børn og voksne bliver fortrolige med teksten og eventuelle bevægelser der bruges dertil.

1-5 år Rytmik med forældre

Pris: 970 kr. + Indmeldelsesgebyr 50 kr. (24 uger) Start uge 37

Al undervisning 0-5 år med forældre foregår på musikskolen i Faxe eller Haslev.

Rytmik 1-5 år i Faxe, onsdag eftermiddag
Rytmik 1-2 år i Haslev, tirsdag eller onsdag eftermiddag
Rytmik 3-5 år i Haslev, tirsdag eller onsdag eftermiddag

Fagbeskrivelse:
Vi arbejder med musik på mange forskellige måder. Gennem sange, danse og lege vil vi træne musikkens grundelementer.
Vi bruger fagter til at huske de forskellige vers i sangene. Legeredskaber – såsom ærteposer, faldskærm, hånddukker – bruges også i timerne.

Børnene skal mærke musikken gennem deres krop ved klap, tramp, danse og andre bevægelser. De instrumenter der bruges er små – percussion (f. eks. rytmeæg, tamburin) og rørtrommer.

Der arbejdes med udvikling af børnenes motorik samt styrkelse af det sociale fællesskab.

Forældrene deltager på lige fod med børnene i musiktimerne og man kan få inspiration til at lege videre med musikken derhjemme.

0.-1. klasse Rytmik 35 uger

Lærke Ebbe på Druestrup Friskole
Pris: 1.374 kr. + Indmeldelsesgebyr 50 kr. (35 uger)

man eller ons på musikskolen i Faxe (eftermiddag)
tirs eller ons på musikskolen i Haslev (eftermiddag)
man eller ons på Druestrup Friskole (eftermiddag)

Øvrige skoler: Vi forsøger at lægge holdene i SFO tid.
Hold kan oprettes ved min. 10 elever
Musikskolen tager forbehold over for den øvrige skemalægning.

Fagbeskrivelse:
Rytmik uden forældre (0.-1. kl.)

Undervisningens sigte er at lære børnene musikken at kende, og dermed give dem de bedste forudsætninger for dels at nyde musik, dels at lære at spille selv.

Vi synger, spiller, bevæger os og leger. Vi mærker musikken gennem kroppen, bevæger os til den, trommer til den, synger til den og meget andet.

Musikkens grundlæggende elementer bliver indlært på mange forskellige måder, så timen er afvekslende og vi har det sjovt. I undervisningen bruges blandt andet små instrumenter, som rasleæg, rørtrommer, tamburiner og clavés mm.

Disse hold er for børn i alderen 6-7 år, og uden forældre. (som dog er velkomne til at kigge forbi ind i mellem)

2.-3. klasse Musikbutik

man eller ons på musikskolen i Faxe
tirs eller ons på musikskolen i Haslev
man eller ons på Druestrup Friskole
Øvrige skoler: Hold kan oprettes ved min. 8 elever

Thomas Hedegaard i Haslev

Pris: 1.374 kr. + Indmeldelsesgebyr 50 kr. (35 uger)

Fagbeskrivelse:
Musikbutik er for dig der går i 2. eller 3. klasse.

Undervisningens sigte er at åbne dine musikalske ører, og lære dig de grundlæggende elementer i musikken, så du bedre kan nyde den og nemmere kan lære at spille.

Vi arbejder med de musikalske grundelementer på mange forskellige måder. Vi spiller forskellige numre, lærer forskellige musikalske roller og leger måske en musikalsk leg.
Du bliver introduceret til, og kommer til at spille på, forskellige instrumenter som bas trommer klaver og måske lidt guitar.

Vi spiller meget på djembé/conga og andre percussioninstrumenter, hvor du lærer rytmer, du kan bruge på alle instrumenter.

Efter at have gået til musikbutik vil du have lettere ved at lære at spille på et instrument.